Medvetandegör ditt vill

Vad VILL du? Vad vill just DU uppnå i ditt liv? 

All förändring startar med en tanke. Men det sker ingen förändring om det bara stannar i tanken. Den måste få näring att blomstra och slå ut. Det är nu din vilja kommer in i bilden. Din tanke får näring av din vilja. Du kan känna och tänka att du vill något med mer i ditt liv. Du behöver även VILJA GÖRA den förändring som gör att du når ditt mål. Medvetandegör ditt vill för att starta din inre resa.  

Det sker ingen förändring utan aktiva val av att ändra tankesätt, hitta strategier för att lösa ditt problem och viljan att göra det som krävs av dig för att nå mål och resultat.  

Hur har jag kommit dit jag är idag?  

Jag har kommit hit genom att göra flera aktiva val. Ändrat mitt tankesätt, hittat mina strategier för att lösa mina problem och framförallt har jag lyft fram min vilja till att göra i ljuset för att kunna nå de mål jag har satt upp. Det har krävts viljan och modet till att utvecklas. Inte stannat och låtit rädsla hindra mig. Rädslan är bara en känsla – den passerar när jag inte ger den fokus.  

Under vägen har jag tagit hjälp i min personliga utveckling. Stöd från familj och vänner är en del av resan. Coaching är en annan del av min resa. Jag har tagit hjälp av en coach som har hjälpt mig att hitta mina styrkor, medvetandegjort min process till att hitta mina strategier och lösningar så att jag får resultat och når mina mål.  

Vad VILL du just nu? Vilken hjälp vill du ha för att kunna GÖRA det som krävs så att du når dina mål? 

Jag finns här för att hjälpa dig att medvetandegöra ditt VILL så att du får kraften att GÖRA din förändringsresa.   

Boka en tid för konsultation för att ta steget till att medvetandegöra ditt vill tillsammans med mig <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen