Om Mig

Varmt välkommen hit till Vägar till förändring! Roligt att just DU har hittat hit för att få veta mer om vem jag är och varför jag som coach kan hjälpa dig upptäcka dina inre möjligheter till att leva ett liv i balans och komma ut ur utmattning.

Vem är jag?

Hur kan jag fråga dig om du vill göra en förändringsresa om du inte vet vem jag är? Vilken förändringsresa har jag gjort?

Jag heter Angelica, en gift kvinna på 40+ och mamma till två pojkar. Jag, min man och våra barn bor i hus på landet omgiven av Bergslagens vackra skogar. För några år sedan blev jag sjukskriven för utmattning och vägen tillbaka till ett friskt liv i balans och harmoni har varit lång och slingrig.

Duktighetsprinsessan styrde

Grunden till utmattningen började för många, många år sedan. Duktighetsprinsessan inom mig har styrt och ställt med höga krav och måsten under många år. När den här duktigheten kombinerades med yttre stress i form av en ohållbar arbetsmiljö och kränkningar blev jag utmattad. Efter lång sjukskrivning bytte jag arbetsplats för att komma tillbaka in i arbetslivet igen – men under min sjukskrivning hade en dröm börjat växa fram. En dröm om ett annat liv.

I grunden är jag lärare och har senare vidareutbildat mig till diplomerad coach och diplomerad hälsoinspiratör. Nu väljer jag att designa om mitt liv för att det ska passa mig. Jag vill inte längre försöka passa in i en arbetsmall där jag inte mår bra. Stressen och pressen från 18 år i skolans värld läggs nu bakom mig. Men jag tar med mig alla mina erfarenheter in i mitt företag för att inspirera och hjälpa dig på din väg framåt till din livsbalans.  

Du är inte ensam

Under min sjukskrivning för utmattning fick jag samtalshjälp hos kurator, men så fort jag visade tecken på att tillfriskna blev jag utskriven. I det här skedet hade jag behövt fortsatt stöd för att fortsätta min läkning, men istället fick jag själv klara mig till stor del på egen hand. Mitt i min vilsenhet fick jag till slut kontakt med en coach och i kombination med coachande mejl, samtal och fantastiska näringsprodukter blev det min räddning och min väg till fullt tillfrisknande.   

Till dig som kämpar med stress och utmattning vill jag säga – det finns hjälp att få. Du är inte ensam.

Som din coach kan hjälpa dig att upptäcka dina inre möjligheter och att du har styrkan inom dig att hitta dina vägar och lösningar för dina mål så att du mår bra. 

Kan jag så kan DU! Min dörr står öppen för dig som vill starta din resa till ökat välmående och livsbalans. Är du redo? Hör av dig till mig med dina frågor så hjälper jag dig!