Konsult

Gladare och starkare lärare

Det är lika viktigt för mig att se alla elever utifrån där de är och hjälpa dem nå sina mål utifrån sina förutsättningar som det är att coacha lärare till att bli starkare ledare i klassrummet och må bra såväl på som utanför arbetet. Med lärares hälsa i fokus startade jag eget företag 2022 som lärarcoach och konsult.

Mitt namn är Angelica Andersson och är utbildad legitimerad lärare i svenska och engelska från åk 3 till gymnasiet samt diplomerad coach med inriktning mot lärare. Jag har arbetat som lärare sen 2004 i både grundskolor och kommunal vuxenutbildning samt undervisat i mina huvudämnen på både grund- och gymnasienivå.

Ni kan anlita mig som:

  • lärarcoach för att arbeta aktivt tillsammans med er i skolledningen samt med personalen för att stärka ledarskap (grupp- och individuell coaching), vara ett bollplank i pedagogiska frågor samt hitta era individuella strategier för hälsa och välmående.
  • lärarkonsult för tidsbestämt vikariebehov i svenska och engelska (upp till 50%)
  • lärarkonsult vid nationella prov svenska och engelska (genomförande, rättning och bedömning).
  • föreläsare om hälsosamt arbetsliv

Hör av er så skräddarsyr vi en lösning utifrån era unika behov!

Det finns hjälp att få här! Ni har kommit precis rätt!

Alla tjänster erbjuds digitalt – så avstånd i vårt avlånga land kommer inte att vara något hinder.

Vänta inte tills krisen uppstår!

För att undvika ohälsa hos era anställda är det viktigt att agera förebyggande nu genom att ge era anställda friskvård och stresshantering med hjälp av coaching. Genom att hitta strategier för livsbalans och återhämtning kommer ni att få ett friskare arbetsklimat.

Vad är coaching?

Coaching är en välbeprövad samtalsmetod där jag som coach hjälper en klient hitta sina styrkor, strategier och lösningar för att uppnå sitt mål och resultat vare sig det är privat eller arbetsrelaterat. (Här kan du läsa mer om coaching.) 

Offert

Alla företag och skolor är unika och olika därför har jag individuell prissättning baserat på uppdragets omfattning och innehåll. 

Hör av er till mig för att diskutera närmare vad just DU och ER ARBETSPLATS behöver hjälp med och få offert för uppdraget.

Rulla till toppen