Konsult

Friskare anställda

Kämpar flera av era anställda med stress och utmattning i sitt dagliga arbetsliv?

Det finns hjälp att få här! Ni har kommit precis rätt!

Jag heter Angelica Andersson och är legitimerad lärare i grunden och även utbildad diplomerad coach och diplomerad hälsoinspiratör. Jag lutar mig mot 18 års erfarenhet av läraryrket och mina livserfarenheter av stress och utmattning när jag som konsult erbjuder er: 

  • Coachning till individuella arbetstagare/chefer 
  • Gruppcoaching till arbetslag
  • Stöd för ledningen i förebyggande arbetsmiljöarbete
  • Föreläsningar om hälsosamt arbetsliv

Alla tjänster erbjuds digitalt – så avstånd i vårt avlånga land kommer inte att vara något hinder.

Vänta inte tills krisen uppstår!

För att undvika ohälsa hos era anställda är det viktigt att agera förebyggande nu genom att ge era anställda friskvård och stresshantering med hjälp av coaching. Genom att hitta strategier för livsbalans och återhämtning kommer ni att få ett friskare arbetsklimat.

När ni anlitar mig som konsult och coach blir jag ett tryggt bollplank för er i ledningen i det förebyggande arbetsmiljöarbetet för en hälsosam arbetsplats och kan coacha er och era anställda för att nå ett hälsosamt arbetsliv och livsbalans.  

Vad är coaching?

Coaching är en välbeprövad samtalsmetod där jag som coach hjälper en klient hitta sina styrkor, strategier och lösningar för att uppnå sitt mål och resultat vare sig det är privat eller arbetsrelaterat. (Här kan du läsa mer om coaching.) 

Offert

Alla företag och skolor är unika och olika därför har jag individuell prissättning baserat på uppdragets omfattning och innehåll. 

Hör av dig till mig för att diskutera närmare vad just DU och ER ARBETSPLATS behöver hjälp med och få offert för uppdraget.