Näring för livsbalans

Känner du dig trött och utan energi?

Vi kan då och då i livet känna att kroppen är i obalans. Anledningarna kan vara många, men i dagens samhälle är stress en av de största bovarna till att vi urholkas på energi.

När jag var sjukskriven för utmattning kom jag i kontakt med näringsprodukter som hjälpte mig att få energin tillbaka och min mage blev lugn och balanserad efter många år av IBS och olika magproblem. Min kropp började läka när jag gav den näring som kom ut till cellerna. Att få känna ett lugn sprida sig inifrån och ut efter alla år av stress är den största vinsten för mig. Energin från en kropp i balans har gett mig möjligheterna till att göra fler livsstilsförändringar för ett ökat välmående. 

Vad består då de här näringsprodukterna av tänker du? Näringsprodukterna består av koncentrerad mat från frukt och grönt ger en optimal näring till kroppen, därav namnet Optimalset. Du blandar näringspulvret med vatten och dricker en drink på morgonen och en på kvällen.

Morgondrinken heter Powercocktail och består av en sammansättning av pre- och probiotika för att balansera mag- och tarmfloran som i sin tur är viktigt för immunförsvaret, kostfibrer, gurkmeja, B-, C-, och E-vitaminer, antioxidanter och Ayurvediska örter samt har lågt GI (Glykemiskt Index) och lågt GB (Glykemisk Belastning) för att blodsockret ska hålla sig stabilt under hela dagen.

Kvällsdrinken heter Restorate och består av en sammansättning mineralerna zink, magnesium, koppar och selen för att hålla koll på kroppens syra/basbalans och ge kroppen den bästa återhämtningen under natten. Den innehåller även D-vitamin vilket är viktigt för vårt immunförsvar.

När kroppen har tillräckligt med näring får DU energi. Den här energin hjälper dig att ta tag i saker som behöver förändras i livet. Vad vill du förändra om du har mer energi?

Hör av dig till mig för mer information om produkterna.

Min allra största rekommendation är att prova produkterna i optimalsetet i 3 månader. Företaget PM erbjuder 30 dagars Nöjd-kund-garanti, vilket innebär att du får dina pengar tillbaka om du inte nöjd och returnerar produkterna inom 30 dagar. Starta ett abonnemang av optimalsetet här.

30 kr/dag är den bästa investeringen jag har gjort för att ta hand om både min kropp och knopp på bästa sätt. Ta ansvar för din hälsa du också och klicka dig in till min webbshop för att få mer energi du också!

Friskrivning: Det här enbart ett kosttillskott bestående av koncentrerad mat. Näringsprodukterna ska inte ersätta måltider utan endast användas som ett komplement till din kost och en hälsosam livsstil.

Rulla till toppen