Nya vibes

Barnen är tillbaka i skolan. Julen är utstädad. Denna januaridag är efterlängtad. 

Jag trycker på play på en spelllista och låter musiken omsluta mig. Nu är det bara jag, nuet och tangentbordet. Skapar. Vrider. Ändrar. Jublar inombords. Jullovets ledighet fick fart på min kreativa popcornhjärna. Alla idéer och mål som vill ner på pränt för att kunna planeras och förverkligas. Jag säger gladeligen Bye bye till 2022 och hälsar 2023 med YES! Nytt år here I come med öppen famn och nyfiket sinne.  

Vi behöver alla en paus då och då. Jullovet tillsammans med familjen kom välbehövligt. Tid att vara, prata, reflektera, brainstorma idéer, men också att umgås med de människor som betyder allra mest i hela världen. Låta morgnarna vara långsamma och kvällarna sena. Mysa och insupa dofterna av julens alla härligheter.  

Avslutade ledigheten med att tillbringa Trettonhelgen på hotell och ta med mig den bubblande energin in i det nya året. Firar. Läker. Går vidare in i nya vibes.  

Resan fortsätter! Jag hoppas att du som läser detta fortsätter att följa med mig under 2023 och framåt. Tillsammans ser vi till att utvecklas, växa som människor och nå nya mål. Följ mig här i bloggen och i sociala medier. Signa upp dig på min mejllista för att få härliga inspirationsmejl fullspäckade av värme och tips på personlig utveckling och hälsa direkt i din inkorg.  

Har du satt några mål för 2023? Vet du hur du ska nå dem? Om du känner dig vilsen och vill ha min hjälp – hör av dig till mig så kikar vi på vilket coachingupplägg som passar dig bäst.  

Ta hand om dig!  

        

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen