Personlig utveckling tar inte sommarledigt

Det är äntligen sommar! Men vad gör vi med den lediga tiden egentligen?  

Många är lediga från sina arbeten, men väljer att fylla semestern med nya måsten. Hur är det med dig? Åker du land och rike runt för att hälsa på vänner, släkt och nya platser eller vill du hellre stanna upp på den plats du är och njuta av vilan som semestern ger dig?  

På semestern behöver vi få vila från den eventuella belastning och stress som arbeten kan ge oss. När vi frigör oss från det schemalagda och ger oss tid för reflektion vaknar något inombords. Det gör det i alla fall hos mig. Det är nu det är tid för ett inre arbete.  

Personlig utveckling tar inte sommarledigt. Känner du dig överväldigad av det inre arbete som sakta smyger igång och som vill föra dig framåt samtidigt som du inte vet hur du ska bära dig åt?  

Det är då du anlitar en coach! Jag som coach hjälper dig framåt när du inte längre kan hantera dina tankar och bara behöver få ventilera det du står inför i livet. Tillsammans hittar vi dina styrkor och strategier för din väg framåt.

Just nu är du varmt välkommen att prova på mejlcoaching (250kr/3 mejl)! En enklare form av coaching eftersom du inte har tid och plats att passa men åh så effektiv när du ser din egen process växa fram i skrift. Du kan läsa mer om mejlcoaching här.

Undrar du fortfarande om de saker du grubblar på passar att ta hjälp av en coach med? Lugn! Hör av dig till mig här så bokar vi in ett helt gratis video- eller telefonsamtal (30 minuter) och pratar om hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig framåt med ditt livspussel <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen