Livsbalans

Hur påverkar stressen ditt liv just nu?

Vad skulle det innebära för dig att få livsbalans?

Vad betyder livsbalans för dig?

Ta en liten stund och fundera över de här frågorna och läs sedan vidare.

Nu under hösten bjuder jag och min vän Johanna in dig, du stressade kvinna mitt i livet, som hela tiden ställer upp för alla andra och sätter sig själv åt sidan att ta dina första steg till livsbalans med oss. Det är dags för dig att få sätta dig själv och din hälsa i första rummet!

Vad handlar Livsbalans med Angelica och Johanna om? Livsbalans handlar om ge dig själv tid för återhämtning och samla ny energi. Vi vill ge dig en hjälpande hand till att hitta tillbaka till balans i livet med hjälp av att ge dig redskap för återhämtning i vår e-bok ”Återhämtningsbanken”, näringsprodukter som hjälper din kropp att få mer energi och börja läka från eventuella näringsbrister som orsakar stress i din kropp. Du får även mejlcoaching med mig för att hitta dina styrkor och strategier för balans i livet samt rådgivning om näring och kroppen med Johanna.

Både jag och Johanna är själva kvinnor, mammor mitt i livet som också har varit där du är just nu. Vi har varit trötta, slitna, stressade, utmattade och helt dränerade på energi. Vi hittade vägar tillbaka till vår livsbalans och det är med hjälp av våra egna erfarenheter och kunskaper om kroppen, stress, utmattning och betydelsen av kombinationen av återhämtning och näring till kroppen som vi nu vill hjälpa dig!

Anmälan till Livsbalans med Angelica och Johanna är öppen under HELA SEPTEMBER och vi startar sen den 1/10 och pågår 12 veckor framåt. Du anmäler dig enkelt genom att bara mejla mig

Under dessa 12 veckor får du i egen takt prova våra praktiska och älskade återhämtningsövningar från vår e-bok. Du provar näringsprodukter som hjälper kroppen att få mer energi och läka. Det är svårt att försöka göra en förändring om man inte har energi och därför är de här näringsprodukterna helt fantastiska. De har förändrat både mitt och Johannas liv sedan vi började använda dem. Mejlcoachingen sker när du känner att du har tid och ork. Likadant med rådgivningen om näringen.

Det här paketet är utformat utifrån DIG! Du ska kunna göra det här i din egen takt. Inget måste med telefon- eller videokontakt eller fysiskt möte. Vi har kontakt via mejl och chatt helt på dina premisser.

Paketet Livsbalans kostar 1000kr/mån (ordinarie pris 3000kr/mån) och innehåller följande:

  • E-bok ”Återhämtningsbanken”
  • Näringsprodukter i ett startpaket för 3 månader
  • Mejlcoaching med Angelica
  • Rådgivning om näring med Johanna

Vad skulle det innebära för dig att få livsbalans?

Hur länge har stressen och bristen på återhämtning varit ett problem för dig?

Vad kommer att hända om ex. 6 månader om du inte börjar lösa det här problemet nu?

Det är dags för dig att få sätta dig själv och din hälsa i första rummet! Hör av dig till mig för anmälan till Livsbalans och hur jag kan hjälpa dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen